Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Tempat Menarik di Johor Bahru – Mall of Medini-Tempatan Fest 2016

Tempat Menarik di Johor Bahru – Tempatan Fest 2016 di Mall of Medini( Legoland Malaysia )

tempatan-fest-2016-medini-mall1-homestay-legolandhomestay legoland-hotel-medini mall-tempatan fest-2016-5-6 march 2016Sumber :  Originalalloc.com

Tempat menarik di Johor Bahru ni iaitu Mall of Medini atau Medini Mall ini merupakan sebuah mall yang mana 90% daripada outlet-outlet jualan yang terletak di sini merupakan restoran-restoran yang fungsinya adalah untuk memberikan kemudahan makan dan minum bagi pengunjung –pengunjung yang datang berhibur ke Legoland.

homestay legoland-hotel-medini mall-tempatan fest-2016-5-6 march 2016

Mana taknya kerana Medini Mall ini terletak di mulut atau pintu masuk ke Legoland Malaysia, jadi jika datang sini berkereta, parking kereta , kemudian masuklah ke Medini mall .Bagi yang berkeluarga mungkin anda nak bersarapan atau mengisi perut dahulu maka datanglah ke sini .

Tempat menarik di Johor Bahru ni agak menarik kerana di sini management sering mengadakan event-event peringkat nasional dan contohnya pada hujung minggu ini pengurusan Medini Mall melalui Co-Organiser Tempatan  Fest  akan mengadakan ekspo Tempatan Fest 2016 bermula dari 5 hingga 6 March 2016 ini.

Meh kita tengok gambarfoto yang seterusnya. Seperti kata omputeh “ A picture describe a thousand words” .

homestay legoland-hotel-medini mall-tempatan fest-2016-5-6 march 2016Medini Mall boleh terus ke pintu masuk Legoland Malaysia, ikut sahaja papantanda di atas.

 

homestay legoland-hotel-medini mall-tempatan fest-2016-5-6 march 2016Medini Mall dibanjiri orang ramai dan pengunjung Legoland yang mungkin kelaparan dan kehausan.

 

homestay legoland-hotel-medini mall-tempatan fest-2016-5-6 march 2016Medini Mall menganjurkan even-event pada hari-hari tertentu juga turut menerima kunjungan dari Indoor Theme park Hello Kitty Sanrio di Puteri Harbour

 

homestay legoland-hotel-medini mall-tempatan fest-2016-5-6 march 2016

Kebanyakan di sini adalah restoran-restoran atau outlet makanan.

Klik sini untuk baca lebih lanjut tentang Medini Mall

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *