Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Tempat makan best kat Johor Bahru?

Tempat makan best kat Johor Bahru?

Tempat makan best kat Johor Bahru? Ok, kalau korang jalan-jalan ke JB ni , dan  nk cari tempat makan best macam gerai makan, cafe atau restoran salah satu tempat yg korang kena tengok ialah medan selera Tepian Tebrau, kat Jln Straits View ni.

Datang dulu pilih baru komen kat sini arr! Lokasinya dekat-dekat jer dengan Sekolah English College (Maktab Sultan Abu Bakar) .Lebih kurang 10 minit jalan kaki kuderat kepale lutut dari Thistle Hotel , JB.

Di sini terdapat lebih daripada 20 gerai yangmenjual pelbagai jenis makanan dan minuman dari yang terkenal seperti baby crab goreng tepung, sotong kangkung, masakan tomyam, kerang bakar, dan segala jenis lauk pauk makanan tempatan dan western.tepian-tebrau-makan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *