Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Tempat Makan Best di Johor Bahru : Medan Selera Sentosa

Tempat Makan di Johor Bahru : Medan Selera Sentosa

makan-best-johor-medan selera Sentosa

Foto atas : Cuba tengok kat atas, brother ni pegang apa? Ya, ‘hailer’ korang pastinya tertarik perhatian dengan brader ni dengan caranya menarik pelanggan datang ke gerainya dan mengawasi pelanggan-pelanggan.makan-best-johor-medan selera SentosaFoto atas : Medan Selera, Taman Sentosa ni berhadapan dengan kompleks Pasaraya The Store ( bangunan kat atas tu )

makan-best-johor-medan selera Sentosa

Foto atas : Bubur Nasi Sentosa, antara makanan yang paling popular di sinimakan-best-johor-medan selera Sentosa

 

makan-best-johor-medan selera Sentosa

Fota atas : Ikan bakar segar, kerang rebus, kerang bakar, kerang sambal . Faveret admin : kerang bakar dengan cicah sambal.

makan-best-johor-medan selera Sentosa

Tempat makan di Taman Sentosa ini merupakan di antara salah satu medan selera yang terletak di hadapan Plaza Sentosa ( Pasaraya The Store ) di jalan susur rumah kedai. Terdapat  lebih daripada 20 buah gerai di sini . Antara makanan yang agak popular di sini ialah Bubur Nasi Sentosa. Kalau korang bernasib baik korang juga boleh menikmati persembahan ‘buskers’ di sini . Adakalanya mereka ni buat persembahan di lain-lain tempat

Medan Selera , Taman Sentosa serta alamatnya ialah seperti di bawah ( admin masukkan alamat The Store kerana ia berhadapan dengan tempat tu ) ini ialah sebagaimana berikut:
The Store
Jalan Sutera, Taman Sentosa, 80150 Johor Bahru, Johor

Cara nak ke sana pula sebagaimana di bawah petanya (Google maps)

Ok, itulah dkisahnya, kalau nak makan , datanglah ke sini ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *