Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Resort Chalet Camar Laut : Ruang Tamu

Resort Chalet Camar Laut

Ruang tamunya disediakan dengan 4 kerusi sofa. Sebuah TV 12 inci . Stesyen yang ada TV1, TV2 dan TV3. Astro Star Movie pon ada agak. Tapi bilik yang kami sewa ni kena search pada manual tuning baru jumpa Astro Star Movie, peli plak.

Mini fridge ( bawah TV ) – beverage tak disediakan dalamnya. Nak minum?beli sendiri. Kat pantai Bagan Lalang depan tu ada 2 – 3 kedai runcit yang jual air dan sedikit barangan runcit.

Lantai parquetnya pon agak berkilat ( macam baru polish ). Dinding bilik pon bersih dan nampaknya macam gunakan Gypsum Board.

Skala kepuasan : ok gak , agak berbaloi dengan harga bilik yang amat berpatutan.
Yang tak ada : cerek elektrik, Remote Control TV ( pakai la tangan tu ), mesin basuh ( mimpi lah ), room service ( jangan harap )

0 thoughts on “Resort Chalet Camar Laut : Ruang Tamu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: