Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Legoland Malaysia Water Park Dah Dibuka

Legoland Malaysia Water Park Dah Dibuka

Yippie!  Legoland Waterpark dah dibuka pada 21 Oktober lepas , jadi marilah kita tengok sedikit gambar-gambar melalui link JBDH ( rakan blogger Krew J2C2 juge yer :))..Meh tengok sini..

Legoland Water Park ni terletak cuma 3.5km dari Pusat Bandar Bukit  Indah, iaitu pusat bandar yang paling hampir dengan Legoland Malaysia ataupun Kota Iskandar.

Homestay Legoland Malaysia Water Park

 

Buat masa ini Kota Iskandar masih lagi pada peringkat awal pembangunannya seperti Putrajaya pada awal tahun 2000 dahulu dan tiada bank-bank perbankan penuh serta kemudahan membeli-belah di sana seperti aneka pelbagai jenis kedai-kedai seperti runcit, dobi, farmasi, klinik, servis kereta, kedai makan-restoran rakyat(tiada mamak, gerai-gerai,medan selera dsb)

Jadi jika anda bercuti ke Legoland dan bercadang mendapatkan keperluan harian ketika bercuti seperti barangan baby atau kanak-kanak seperti pampers, susu tin, makanan bayi dalam pek  dan sebagainya kunjungilah Bandar Taman Bukit Indah dan kunjungilah Jusco Aeon , Tesco dan Giant. Ketiga-tiga haypermarket tersebut terletak berdekatan  di dalam Pusat Bandar Bukit Indah 

0 thoughts on “Legoland Malaysia Water Park Dah Dibuka

  1. Pingback: Tempat menarik kat Johor Bahru – Legoland Malaysia | Makan Angin, Jalan-jalan, Cuti-cuti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: