Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet Pejabat Pengurusan

 Air Papan, Chalet dan Resort , Sri  Delima Chalet : Pejabat Pengurusan

 Air Papan, Chalet dan Resort : Sri  Delima Chalet Pejabat Pengurusan

Chalet Sri Delima di Air Papan Mersing ini sudah tentunya menawarkan anda harga yang benar benar bajet sebagaimana dapat dilihat pada foto di  atas .

Melihatkan keadaan di atas , pastinya anda akan tertanya-tanya macam manakah agaknya keadaan pejabatnya ya?

Apa-apa pun penulis J2C2 berpendapat pada masa tersebut kemungkinan “house-keeping” sedang menjalankan tugas-tugas pembersihan besar Chalert Sri Delima bagi ruangan  interiornya ya. …ahakss…

Untuk mendapatkan harga sebenar penginapan chalet ini . SIla hubungi pengurus calet sebagaimana di bawah :-

Sri Delima Chalet, Air Papan Mersing
Tel : 07-7991101
Hp : 013-7722240

 Air Papan, Chalet dan Resort : Sri  Delima Chalet Pejabat PengurusanFoto di atas juga menunjukkan papantanda Sri Delima Chalet OFFICE iaitu pejabat operasi chalet ini. Dan …hmmm agak meriah juga pejabat operasi ini  sebab kehadiran anda di sini pastinya di sambut dengan batu-bata merah dan kotak-kotak mozek di kiri dan kanan pintu masuk.. dan juga apabila menghampiri pintu pejabat Krew J2C2 juga mendapati ruang “interior” pejabat ini dihiasi dengan gantungan barangan runcit dan juga perkakasan “house-keeping” seperti penyapu, troli dan lain-lain…:-)

Ya, pada firasat Krew J2C2 pejabat ini juga berfungsi sebagai kedai 24 jam “on-call” ..ahakss

Itu dia serba-sedikit tentang Chalet Sri Delima Resort..lokasi strategik berdepankan pantai dan pastinya ia adalah resort – chalet yang dapat memberikan saingan yang kurang sengitnya kepada  jenis penginapan lain-lain di Mersing seperti hotel , rumah tumpangan atau pun motel di kawasan tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *