Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Air Papan Chalet : Chalet (papan) dengan kipas

Air_Papan_08, originally uploaded by rhmn.

Air Papan Chalet : Chalet (papan) dengan kipas

Air Papan Chalet : Chalet (papan) dengan kipas ni sebijik macam anda tengok kat gambar atas tu  , post yang sebelum ni ada tunjukkan signboard Air Papan Chalet Air-con dan “Fan”.

Jadi yang sebelah kanan tu, foto di atas menunjukkan pada anda chalet papan dengan kemudahan kipas. Walaupun ada kipas tapi awas, pagi-pagi seawal pukul 2 korang boleh gigil kepala lutut, tak kira kepala apa pon pasti gigil kalau anda tidur tak pakai selimut.!!

So , tepuk dada tanyalah kepala kat mana nak diletakkan samada chalet kipas ataupun chalet air-con..

Tips jalan2cuti2: Booking awal ndak-ndak kalau korang cadang nak bermalam kat sini pada musim cuti sekolah, kalau tak gigit jari kaki wehh kalau takder tempat kosong kat sini! Hotel Ah Tong kat Bandar Mersing tu pun penuh kalau time cuti sekolah!

Yang bujang lak, jangan harap nak tidor kat surau! Kena halau lerr..bawak le khemah  tu tidor kat pantai pon ok..

ruang iklan kat air papan chalet post

Makluman Admin : Kami terima sewaan  untuk apa-apa tema tetapi sebaik-baiknya ialah yang berkaitan dengan pelancongan ataupun produk yang berkaitan pelancongan misalnya seluar hawai,  sut menyelam, snorkel pakai buang dan lain-lain yang berkaitan . Contact admin[at]jalan2cuti2.co.cc untuk pertanyaan.

Mengapa Iklan Dengan Kami?

Pengunjung ke Jalan2cuti telah mencapai seramai 11,837 semenjak Januari tahun ini. Lihat graf statistik pengunjung di bawah

stat-j2c2 at Air Papan Chalet postKlik untuk Zoom

0 thoughts on “Air Papan Chalet : Chalet (papan) dengan kipas

    1. Anonymous

      Sri Mersing Resort ChaletDalam boleh dikatakan sesuai dengan harganya, katil-katil dan almari tu sederhana la cantiknya, taklah cam 5bintang, lebih kureng 1 bintang nyer hotel le. Ok lah.

      Harga semalam bagi chalet batu, air-con, 1 king bed dan, 1 katil 2 tingkat RM110 semalam- harga Nov.2008 arr..Hari Sabtu malam.

      Chalet papan 1 bilik, 1 katil King 90, kipas dengan TV dan blk air RM90 se mlm.

    1. danial1 Post author

      Utk tu saudari boleh telefon sendiri Chalet Air Papan ni ni no nye

      Contact no ni 07-7792993 – Air Papan Chalet

    1. danial1 Post author

      haizan said:

      kt c2 leh mintk itinerary sndri x?cm karoke??bbq?kt lua ok..tp dalam cmner??

      —————————————————————————————–

      Apa maksudnya itinerary tu? Tak faham le soalan ni… Kat luar tu maksudnya kat mana?kat dlm maksudnya kt mana lak?

      Tapi kalo nak buat BBQ sendiri dalam tu ada BBQ pit diperbuat dpd tong dram.. nak karaoke boleh ditanyakan pada Management .

      Masa saya cuti kat sana ada TV LCD 40″ punyer la besar siap dengan karaoke system skali, ada fee kalo nak guna tu..

    1. danial1 Post author

      Contact no ni 07-7792993 – Air Papan Chalet untuk pertanyaan harga bilik

    1. danial1 Post author

      Contact no ni 07-7792993 – Air Papan Chalet untuk pertanyaan harga bilik

      Kalau nak cari map ada dijual di bandar Mersing, anda boleh ke 7-eleven, stesyen minyak dan kedai suratkhabar.

      Boleh juga gunakan maps.google.com

        1. danial1 Post author

          En Zham, cuba call no 07-7792993 ni, sy dah call dapat. Mungkin masa tu staff sana tengah gunakan fax atau ada call masuk. No fax nyer pun sama dengan no tepon ni. Ok .

    1. Anonymous

      Cuba call no di atas . Kalau ada pertanyaan selanjutnya harap terus ke nombor di atas. TK

    1. danial1 Post author

      haah dekat sangat , jalan 10 lanhkagh dah sampai pantai
      -danial-orang JB

  1. norleeya m.s

    nak tanye sikit…. ade x chelet camr laut : ruang tamu ade dapur? daan kalau kite nak wat b.b.q kat laman chelat ade x ape2 chager yg di kkene kn? plz reply a.s.a.p yer…. 🙂

    1. danial1 Post author

      chelet yg ruang tamu ada dapur tak de la …bbq tu ada pembakarnya tapi kena mintak dgn Pendaftaran..mgkin kena bayar ..takpun bawak BBQ sendiri ..nak beli kat Amazon pon boleh tapi bg tau saya eh

  2. Shah

    Tolong bagi tahu saya harga chalet batu, air-con, 1 king bed dan, 1 katil 2 tingkat RM110 semalam untuk 13/03/2010 (ahad malam isnin).

  3. Anonymous

    boleh bg tahu harga terkini untuk chalet batu, air-con muat utk dewasa 4 org pada 13/03/2010 (ahad malam isnin).

    1. danial1 Post author

      Try le tepon Ofis Air Papan Chalet, saya cuma blogger yang menginap kat sana.

  4. syahlizan

    dah call tadi, ok je dapat…

    ada dua nombor untuk call.

    07-7992993
    013-7447070

    been here, twice… dah dua kali ke sini, sebab dekat sangat dengan pantai. cuma parking kena berhati hati sebab bawah pokok kelapa.

    10 langkah dah sampai pantai… ***

    1. danial1 Post author

      Haah, waktu pejabat paling sesuai sebab ada staff di pejabat tapi kalau nak cuba juga Farah boleh cuba lah.

  5. Cik Pah

    21.06.2011 i baru lepas call 013-7447070 .bilik papan untuk 4 orang RM100.00… bilik batu untuk 4 orang RM130.00

  6. Cik Pah

    Sama-sama… sesapa dapat bantu saya nak tanya pasal chalet yang ada kat desaru… 🙂

  7. Anonymous

    OOOOPPSSS…….sory2,owg mlake nie..owg mlake….hahahahahahahahaha…………………………………….huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu…………hehehehehehehehehehehehehehe………hohohohohohohohohohohohohohohohohohohoho………………………spe nk mrah..call no nie..0136719871..atau..0147325688..BUDI BAHASA BUDAYA KITA..

  8. Jill Willems

    Hello, can you please let me know how I can make a reservation and what the cost are for 2 persons (private chalet) for 1 night 21st february and 1 night 25th february. ? Thank you

    1. danial1 Post author

      Hello pls call this number to enquire about the reservation and charge-013-7447070 Thanks

    1. danial1 Post author

      Boleh rujuk pada post-post kami yang lepas untuk no contact resort ni ya. Selamat bercuti di Sri Mersing Resort ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: