Jalan-jalan, Cuti-cuti dan Makan-makan, Tempat Menarik , Makan Best!!

Air Papan Chalet : Chalet dengan pendingin hawa

Air_Papan_11, originally uploaded by rhmn.

Air Papan Chalet : Chalet dengan pendingin hawa

Ok, foto di atas ni menunjukkan unit-unit chalet yang mempunyai kemudahan air-con. Masa aku amik gambarnya dari tepi jalan nampaknya dinding chalet tu diperbuat daripada batu.

Alamat chalet  serta Nombor untuk dihubungi:-

Air Papan Chalet
Papan Air Papan Laut
86800 Mersing
Johor, Malaysia

07 -799 2993

0 thoughts on “Air Papan Chalet : Chalet dengan pendingin hawa

  1. danial1 Post author

    Ok, saudara boleh tengok post, saya dah updatekan dengan No telefon dan addressnya sekali. TK

    1. danial1 Post author

      Utk soalan tu minta maaf le Cik Ayu, saya cua dapat maklumat utk contact no. je,utk harga bilik kena le call chalet tu sendiri lah ye. Harap almaklum 😀

    1. danial1 Post author

      Sorry dear, you have to call the chalet yourself ,I have post the phone number. TQ

  2. masliza abbas

    boleh tunjuk kan dalam chalet kat dalam tu..nk tengok juga, baru bast nk booking..:)

    1. danial1 Post author

      Maaf, kami ambil gambar dari luar jek..tak de gambar kt dalam. kita orang hari tu menginap kat Sri Mersing Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: